human design
06/14/2024
1 min
0

Voldoening versus frustratie

06/14/2024
1 min
0
Je blijft maar doorgaan, in een stevig tempo, zelfs als je bijna omvalt. Je jongleert met werk, gezin, ouders en sociale verplichtingen. Je bent onvervangbaar; je zorgt graag en staat altijd klaar om anderen te helpen. Zonder jou...
Diep van binnen besef je dat dit niet langer vol te houden is, maar toch trap je nog harder zodra die gedachte opkomt.
Wist je dat Human Design je kan helpen even af te stappen van de fiets en te genieten van het uitzicht? Het zal niet direct gebeuren, maar het helpt je ontdekken wat voor jou werkt. Ontdek hoe jouw energie functioneert: wat energie geeft en wat kost of weglekt (misschien daarom die lekke band!).
Houd jij ervan hard te werken? Human Design kan je helpen herkennen wanneer er sprake is van moeten tegenover willen, voldoening versus frustratie. Dit inzicht alleen al is zeer waardevol.
Voor mij draait alles om voldoening. Ik kan veel werk verzetten zolang ik voldoening ervaar. Als dit gevoel ontbreekt of plaatsmaakt voor frustratie (dat is mijn signaal), raak ik uitgeput. Dit is een belangrijk punt van herkenning voor mij.
Wat betekent dit voor jou?
Het gaat erom dat jij aan de hand van jouw Human Design-chart ontdekt wat bij jou past en waarvoor jij bestemd bent. Hierop kun jij beslissingen baseren over welke stappen je wilt nemen in het leven. Jouw rol is uniek; er bestaat geen goed of fout. Alles is oké!
We hebben allemaal onze eigen rol; Human Design ondersteunt bij het herkennen van die rol en geeft je houvast om trouw aan jezelf te kunnen zijn.
Soms voelt dit als toestemming om aandacht aan eigen behoeften te schenken – moedig genoeg zijn om dingen op jouw manier uitvoeren.
Vaak herken je misschien al iets in je persoonlijke Human Design-chart zonder dat je je beseft over hoe belangrijk deze informatie voor jou kan zijn. Het bevestigt simpelweg wie jij bent: uniek en krachtig!

Reacties