Over mij

Leefstijl coach, BLCN geaccrediteerd

Mijn naam is Hellen van de Walle, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Opgegroeid in een ondernemersgezin en al vele jaren werkzaam in het sociaal domein.

Ruim 20 jaar geleden ben ik geopereerd  aan een goedaardige tumor in mijn hoofd.  Op dat moment had ik de regie even niet in handen, naast de lichamelijke klachten, kwam ik ook in de WAO.  Na de diverse coachingstrajecten heb ik weer de regie terug in mijn leven. Ook ben ik weer volledig werkzaam en ben ik weer in balans. Door de verschillende opleidingen en werk kwam ik er steeds meer achter dat coachen mijn passie is. Nu werk ik als coach binnen een organisatie, waarbij ik mijn collega’s coach op vitaliteit. Daarnaast ben ik gecertificeerd leefstijlcoach, NOBCO coach en stoppen met roken coach. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging de  BLCN en het kwaliteitsregister voor beroepsbeoefenaren in de zorg, KABIZ.

Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten

Iedere stap voorwaarts is al een stap verder als waar je begon.

Meest gestelde vragen

Hier vindt je wat antwoorden op de meest gestelde vragen.

Op dit moment wordt een GLI uitgevoerd door een leefstijlcoach vergoed vanuit het basispakket. .

GLI is een Gecombineerde Leefstijl Interventie, het is een groepsbegeleidingsprogramma voor mensen met obesitas. Een voorbeeld van een groepsprogramma is COOL.  Om dit programma te mogen volgen heb je een verwijzing van je huisarts nodig.

Cool staat voor, Coaching op Leefstijl. Het programma kijkt naar je volledige leefstijl. Dus naast voeding, ook beweging, slaap, stress, ontspanning en positieve gezondheid.  Het programma duurt 2 jaar. 

Stel hier je vraag